24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Contabilitate Galati

Attosoft programe contabilitate gestiune salarii

AttoSOFT, infiintata in 1995, s-a impus rapid pe piata locala de software dedicat operaţiunilor contabile si comerciale. Cheia succesului sunt aplicatiile moderne, adaptabile la modificarile de legislatie si la necesitatile clientilor, precum si o munca sustinuta in ceea ce priveste instruirea personalului care lucreaza cu aceste programe.
     Nevoia de informatie la nivelele de decizie si particularitatile din activitatea comerciala reala, de zi cu zi, stau la baza unor adaptari care transforma programele AttoSOFT in unelte de lucru indispensabile in toate compartimentele firmelor client.
    Strategia firmei se bazeaza pe intelegerea nevoilor clientilor si adaptarea tuturor aplicatiilor concepute, astfel incat sa raspunda cat mai bine necesitatilor reale din economia romaneasca.
AttoSOFT S.R.L. realizeaza programe de contabilitate, gestiune, salarii, financiar-contabile, CRM, mijloace fixe, ERP, OLAP, Business Intelligence, automatizarea fortei de vanzare, productie, FAZ.

MODULE NUCLEU
Achizitii
Gestiune Stocuri
Vanzari
Trezorerie
Contabilitate
Cash Flow
Imobilizari
Bugete
Operatiuni in Valuta
Salarii

MODULE SPECIALIZATE
OLAP BI
Cost Controlling
SFA
Productie
Parc Auto

Adresa:  Bdul. George Cosbuc, Complex M1 -M2, Galati
Email:     office@attosoft.ro   
Telefon:     0236-470.000
Numărul de fax:     0236-40.70.40


Url: www.forumbraila.ro/Contabilitate+Galati-p3-32-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.