24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Contabilitate Galati

Daficont Expert Galati contabilitate

Daficont Expert Galati - birou specializat de contabilitate, ofera servicii profesionale garantate prin experienta mai multor economisti (inclusiv expert contabil). Ne ocupam de intocmirea si depunerea tuturor declaratiilor in termenele legale.
     Preturile practicate de societatea noastra sunt foarte atractive. Avand in vedere specificul fiecarei organizatii, obisnuim sa stabilim varianta cea mai buna de colaborare si preturile pentru serviciile prestate, in functie de cateva elemente.
Solicitati o oferta personalizata pe mail precizand urmatoarele informatii:
     Obiectul de activitate al firmei dvs
   Tipul fimei (platitoare sau nu de TVA, impozit pe profit sau venit, alte impozite decat cele pentru salarii)
    Volumul de activitate
    Numarul de angajati
    Daca desfasurati operatiuni intracomunitare

Preturile serviciilor de contabilitate trimise pe mail au un caracter orientativ. Pretul final va fi stabilit dupa o intalnire si o negociere a conditiilor cu dvs.

Persoana de contact: Ingrid Schornig
Telefon: 0751183782
E-mail: office@contabilitate-galati.ro


Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.