24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Politicieni / PSD

Conferinta cu membrii PSD din judetul Braila

Invitat de onoare a fost presedintele PSD Victor Ponta, care dupa conferinta cu membrii PSD din judetul Braila, a sustinut o conferinta de presa, alaturi de presedintele Consiliului Judetean Gheorghe Bunea Stancu si primarul municipiului Aurel Gabriel Simionescu.

"In cadrul Conferintei Extraordinare a PSD Braila, a fost o interventie a secretarului general cu mesajul dumnealui si sigur ca domnul presedinte Victor Ponta, a tras concluziile daca vreti si ne-a spus cateva din gandurile dumnealui", a spus presedintele Bunea Stancu.

"La Congresul din 7 aprilie vor fi trei rezolutii votate de catre Congres, si care pot fi schimbate pe cale de consecinta tot de catre un eventual Congres. Cele trei rezolutii prevad urmatoarele obligatii din partea partidelor noastre, in primul si in primul rand decizia consfintita la nivel de Congres de a candidat la urmatoarele alegeri locale, parlamentare si prezidentiale sunt formula Uniunii Social Liberale, deci de a avea candidati comuni la locale, deja lucrurile sunt stabilite, dar si la parlamentare, dar si la prezidentiale, sa avem un candidat comun. A doua rezolutie va privi interdictia colaborarii politice a oricareia din cele trei, cu Traian Basescu si cu Partidul Democrat Liberal, si o a treia rezolutie va fi referitoare la candidatii Uniunii Sociale Liberale pentru functia de prim-ministru si functia de presedinte, deoarece numai in cadrul unor congrese in conformitate cu statutul nostru si al PNL-ului, pot fi desemnati acesti candidati", a spus Victor Ponta, presedintele PSD.

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.