24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Politicieni / PSD

Stabilirea vicepresedintilor si viceprimarilor Brailei

Funcţiile de vicepreşedinte de CJ şi cele de viceprimari de municipiu vor fi împărţite între PSD şi ACD la nivelul judeţului Brăila, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.

“Am avut discuţii foarte clare la Bucureşti, ca acolo unde noi suntem câştigători şi la primărie şi la judeţ, un vicepreşedinte CJ şi un viceprimar să fie de la PSD şi un vicepreşedinte CJ şi un viceprimar de la ACD. În şedinţa de Comitet Executiv pe care o vom avea mâine vom discuta nominalitările pentru judeţ şi pentru primărie. Noi avem o părere formată, dar mâine prin vot hotărâm care sunt candidaţii noştri, ai PSD, pentru cele două funcţii. Din partea ACD ar trebui să ni se facă propuneri, care să fie compatibile cu cei doi aleşi, pentru că nu discutăm pentru un an, discutăm pentru 4 ani”, a declarat Stancu.

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.