24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Servicii Galati

Copy Clinics service copiatoare imprimante multifunctionale

Copy Clinics executa reparatii copiatoare, reparatii imprimante si reparatii multifunctionale in cel mai scurt timp de la sesizarea dvs. In cazul defectelor majore asiguram echipament la schimb pana la efectuarea reparatiei pentru a nu va perturba activitatea.
    Prin interventia la cerere se inlatura defectele pentru care s-a facut sesizarea si se face o revizie a echipamentului (curatare, ungere, reglaje).
     Tarifele pentru reparatie difera foarte mult in functie de complexitatea interventiei si sint in general mai mari decit cele practicate in cazul contractelor de service. In cazul in care reparatia este prea complexa pentru a fi efectuata pe teren, sau spatiul este impropriu pentru asa ceva, echipamentele vor fi transportate la sediul nostru.Contract de service lunar - asigura : manopera , revizie , deplasarea , constatare.
     Recomandam acolo unde regimul de lucru este constant, comparabil cu cel recomandat de producator , calitatea copiilor este importanta si este necesar ca aparatele sa functioneze ireprosabil si fara intreruperi datorate defectelor sau calitatii necorespunzatoare. Asigurm revizii periodice.
Contract de service total - asigura : manopera , revizie , deplasarea , constatare, piese de schimb, consumabile.
     Recomandam in cazul aparatelor relativ noi (1 - 5 ani), care nu au grad mare de uzura la preluarea in service, calitatea este foarte inportanta si este necesara o siguranta sporita in functionarea fara intreruperi datorate aprovizionarii cu piese si consumabile. Totodata se evita imobilizarea unor mari sume de bani in stocuri de piese si consumabile care sa asigure continuitatea functionarii aparatelor.
     In cazul reparatiei capitale, echipamentul este desfacut complet, se curata, se unge si se inlocuiesc toate piesele si consumabilele uzate. Reparatia se face intotdeauna la sediul nostru de service.
Se recomanda sa se efectueze o reparatie capitala macar odata la 1-3 ani in functie de tipul echipamentului, regimul de lucru si spatiul in care este utilizat.

Adresa: Str. Traian Vuia 28, Complex Aeroport, parter.
Tel/Fax: 0336.802.520
E-mail: office@copyclinics.roUrl: www.forumbraila.ro/Servicii+Galati-p3-38-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.