24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Servicii Galati

Procontra servicii rebobinari reparatii masini electrice rotative

Procontra Galati, firma cu capital privat integral romanesc, infiintata in 1993 si inregistrata la registrul comertului sub codul CAEN 3314 - Repararea echipamentelor electrice, ofera pe piata din Romania servicii specializate pentru echipamente ca:
    Motoare electrice:
        Rotoare;
        Statoare.
    Pompe;
    Transformatoare;
    Aparate de sudura;
    Convertizoare;
    Polizoare;
    Electrotamburi, etc.

    In toti acesti ani, priceperea si performanta au fost aspecte care au carecterizat activitatea societatii Procontra si au permis un grad ridicat de adaptabilitate la cerintele pietei. Astfel, venim in intampinarea colaboratorilor nostri, cu pachete de servicii prestabilite sau personalizate de rebobinare, reparatie, intretinere, sau consultanta in vederea mentenantei echipamentelor electrice.
       Certificarile SRAC si IQNet - certificari implementate de mii de companii la nivel global, obtinute in 2004 si actualizate pana in 2013, asigura standardele calitative pe care societatea noastra le implementeaza si le ofera, standarde pe care colaboratorii nostri se bazeaza la randul lor.
Profilul societatii determina o orientare catre agentii economici, atat din sectorul de stat cat si privat local si national, din diferite industrii, utilizatori de echipamente/utilaje ce au in componenta masini electrice rotative sau statice.
Aceste aspecte permit sa vorbim despre Procontra, astfel:
    peste 18 ani de experienta;
    mai mult de 50 de clienti si sute de contracte incheiate;
    peste 8 tipuri de industrii in care am asigurat suportul cu serviciile noastre;
    2 certificari recunoscute international, pentru calitatea serviciilor oferite;
    un partener de incredere pentru dumneavoastra.

Adresa: Str. 13 Decembrie, Nr. 1; Galati
Telefon fix: 0236-461.720
Fax: 0236-461.720
Telefon mobil: 0722-340.588
E-mail: procontra@rebobinari.roUrl: www.forumbraila.ro/Servicii+Galati-p3-38-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.