24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Institutii Publice / ANAF

DGFP Brăila declaratii fiscale electronice Braila

DGFP Brăila unitate a ANAF. Vrei sa transmiti rapid declaratiile fiscale electronice la Anaf Braila contacteaza www.declaratii-fiscale.ro.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice a judeţului Brăila este unitate deconcentrată a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală din cadrul Ministerului Finanţelor Publice , prin care se implementează în teritoriu în mod unitar strategia şi programul Guvernului în domeniul finanţelor publice şi se aplică politica fiscală a statului.

Date de identificare:
Adresa: Strada Delfinului nr.1, cod poştal 810210

declaratia 112

Url: http://www.declaratii-fiscale.ro/


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.