24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Deco Pro Braila

Deco Pro Braila, in prezent finalizam proiecte si urmarim executia la aproximativ 50 de lucrari pe an, in Braila, Bucuresti, Galati, Constanta, Prahova. Gama de servicii a fost completata prin creatia si productia de obiecte de arta decorativa: decoratii murale in diverse tehnici, vitralii pictate, ceramica, mozaicuri.
Servicii oferite:
 • DESIGN AMBIENTAL
Relevare, conceptie, modele tridimensionale la calitate foto, proiecte de executie detaliate, consiliere in alegerea furnizorilor si executantilor, urmarirea executiei, consiliere in alegerea mobilierului si accesoriilor.
 •  DESIGN MOBILIER
Creatie, modele 3D, desene de executie (netehnologice), consultanta amplasare si functionalitati.
 • DECORATII UNICAT
Productie de obiecte decorative si decoratii unicat: decoratii murale in diverse tehnici, vitralii pictate, ceramica, mozaicuri.
 • MODELARE TRIDIMENSIONALA
Modele 3D si randari fotorealiste cu aplicatii indeosebi in arhitectura.

Adresa: Calea Calarasi 161, Braila
Telefon: 0040239 619009, 0723 204646.
E-mail: cris3d@excite.com

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.