24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Constructii

Eltenerg Braila electronica industriala si automatizari

Eltenerg  Braila continuă tradiția de peste 18 ani și produce automatizări industriale, modernizări și ecologizări pentru utilaje industriale și linii de fabricație, electronică industrială, realizând cu specialiştii săi toate etapele aferente ciclului de fabricaţie: cercetare, proiectare, programare soft, execuţie, montaj, punere în funcţiune şi service-atât în perioada de garanţie cât şi cea de post-garanţie.

Societatea Eltenerg  Brăila, înfiinţată în 2009, a preluat întreg domeniul de activitate și echipa de profesioniști a societăţii  Elind  Brăila, înființată în 1993.

De asemenea, societatea Eltenerg Braila este specializata in proiectarea de sisteme de iluminat ornamental pentru sarbatorile de iarna intr-o gama variata. Solutiile originale aplicate la instalatiile luminoase a facut ca acestea sa fie cerute de majoritatea primariilor din tara.

Date de contact:
Telefon:  0239-619546; 0239-619547
Fax:  0239-613920
E-mail:eltenerg@yahoo.com
E-mail:office@eltenerg.ro

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.