24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Feriti-va de critici pe critici.ucoz.ro

Critici este un site caterinca, unde putem sa ne distram impreuna cu prietenii! Cine ajunge pe Critici va ajunge celebru/a! Feriti-va de Critici! >:)

Deci ce putem face pe critici si cum anume ne distram! E un site mai rautacios, deoarece aici putem adauga poze fara cont, deci nimeni nu va sti cine adauga poze, adaugam poze cu prietenii nostri in ipostaze haioase apoi invitam toti prietenii sa il criticam si sa facem caterinca pe seama lui!

Putem sa adaugati articole haioase pe Blog Critici, dar numai dupa ce va faceti cont si faceti o cerere catre administratorul siteului! Critici este in parteneriat cu site-ul de de Download Muzica SorBal pe care se adauga doar cele mai frumoase melodii! Pe SorBal fiind afisate articole din Blogul Critici!

Url: www.critici.ucoz.ro


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.