24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Servicii Galati

Geotehnicals Galati Studii geotehnice laborator

Geotehnicals SRL-D a fost infiintata in anul 2011 si are ca obiect de activitate elaborarea de studii geotehnice pentru constructii civile, industriale si comerciale, edilitare si de gospodarire comunala, telecomunicatii, sisteme rutiere, poduri si alte categorii de constructii; consultanta tehnica  pe parcursul implementarii diferitelor proiecte de constructii pentru care societatea noastra a elaborat studii geotehnice sau laboratorul nostru a emis rapoarte de incercare.
      In cadrul Geotehnicals SRL-D functioneaza un laborator geotehnic autorizat - grad I, in profilul geotehnica si teren de fundare (autorizat sub nr.2445 din 07.03.2012 emis de Inspectoratul de Stat in Constructii) in care se efectueaza incercari pe esantioane. In cadrul laboratorului s-au implementat cerintele standardului SR EN ISO/CEI 17025:2005 si SR EN ISO/CEI 17025:2005/AC:2007.

Studiile geotehnice presupun:
— documentare si recunoastere amplasament.
— cercetarea terenului pe care va fi amplasat obiectivul prin: foraje geotehnice, sondaje deschise.  penetrari statice sau/si dinamice.
— prelevare de esantioane - tulburate si netulburate si de apa - daca este cazul.
— analizarea in laboratoare de specialitate a esantioanelor prelevate
— intocmirea studiului geotehnic propriu-zis prin interpretarea informatiilor de teren si laborator obtinute, recomandari de fundare.
— verificarea documentatiei intocmite de catre un expert autorizat MLPAT, la cerinta Af si intocmirea referatului geotehnic.

Geotehnicals SRL-D

Adresa: Str. Mihail Kogalniceanu nr.16 Galati
Fax: 0336 401 623
Tel: 0722 121 851Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.