24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Constructii

Relvra Instal Braila

Relvra Instal Braila este o societate cu capital privat care are ca obiect de activitate proiectarea, comercializarea, montajul si service-ul instalatiilor de incalzire, gaze naturale, sanitare si climatizare.
       Venind in intampinarea cerintelor pietei si pentru a oferi clientilor un set complet de servicii, din august 2002, societatea noastra si-a diversificat activitatea, acoperind urmatoarele domenii:
- tamplarie din aluminiu/pvc cu geam termopan
- amenajari interioare.
        Produsele comercializate de noi poarta marca unor prestigioase firme europene din domeniu si stau la baza lucrarilor garantate de noi. Diversitatea echipamentelor capabile sa asigure confortul la limita superioara, creativitatea dar si experienta personalului, precum si politica manageriala au facut ca valoarea aplicatiilor sa fie apreciata de peste 6 000 de clienti din diferite domenii.
        Ca urmare a cresterii volumului de afaceri, dar mai ales pentru satisfacerea unei piete in continua evolutie, Relvra Instal Braila s-a evidentiat printr-un nou mod de abordare a problemelor si posibilitatilor de rezolvare a acestora, fiind deschisa colaborarii cu firme de profil din tara si strainatate.

Adresa: B-dul Dorobantilor bl.B1, parter, Brala
Telefon: + 40 (239) 677002
Fax: + 40 (239) 614451
E-mail:  office@relvra.ro

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.