24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Romnav Braila

Romnav Braila s-a infiintat odata cu Directia Navigatiei Fluviale (DNF), in 1903. Directia Navigatiei Fluviale Romane care a stat la originea Companiei ROMNAV, a fost creata in 1903. Evolutia ulterioara a firmei de stat s-a concretizat prin cresterea numarului de nave, concomitent cu cresterea calitativa a acestora.
Dupa caderea comunismului, flota fluviala s-a divizat, ROMNAV fiind una din aceste diviziuni.
Din 1999 compania devine cu capital integral privat si societatea este listata la bursa.
ROMNAV are structurata activitatea pe urmatoarele directii:
- transport de marfuri generale cu barje descoperite
- transport de marfuri generale cu barje acoperite
- manipulari de marfuri cu macarale plutitoare
- treceri cu bacul de masini si persone in punctul Braila - Smardan.
Inca de la infiintare firma a activat in domeniul transportului fluvial si al manipularilor de marfuri in sectorul dunarean.
Grupul isi desfasoara activitatea pe toata Dunarea inclusiv canalele interioare pana in portul Constanta.
ROMNAV SA dispune de 2 macarale plutitoare de cate 16 tone forta, care pot opera marfurile transportate si se pot deplasa chiar si in puncte izolate.
Norma de incarcare variaza in functie de marfa intre 2000 si 3000 tone/macara - la 24 ore. Zona lor de activitate este in prezent Cernavoda - Fetesti - Constanta. Pentru porturi izolate pe Dunare avem in dotare o macara de 5 tone forta care realizeaza norme de operare de 1500 tone in 24 ore.


SC ROMNAV SA Braila Office
Adresa: Str. Anghel Saligny, Nr. 4
Telefon:     0239 612.405
Fax:    0239 619.151
E-mail: office@romnav.ro;  aprovizionare@romnav.ro
              exploatare@romnav.ro; bac@romnav.ro


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.