24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

Silmar Braila

Silmar Braila distribuie si comercializeaza piese, accesorii auto si utilaje agricole, anvelope, acumulatori, ansamble si subansamble auto, uleiuri si vaseline, tractoare si combine, piese de schimb pentru masini agricole, cu o experienta de 15 ani in acest domeniu.
Silmar Braila detine o retea de  magazine proprii, unde produsele sunt vandute en-detail, depozite en-gros pe Sos. Vizirului, Nr. 83, echipata cu ateliere specializate pentru repararea utilajelor agricole si de constructii, dotate cu tot ceea ce este necesar in vederea testatii si diagnosticarii diferitelor defectiuni.
Detinem un atelier pentru repararea motoarelor de orice tip, un atelier electric, un atelier pentru repararea pompelor de injectie de orice tip, tinichigerie, vopsitorie, hidraulica, strungarie si atelier de frezat.
Totodata Silmar Braila vinde o gama larga de utilaje second-hand pentru mecanizarea agriculturii, constructiilor, exploatariloe forestiere si lucrarilor publice.
 • Tractoare si masini agricole de mare productivitate, combine de recoltat (paioase, floarea soarelui, porumb), uscatoare mobile decereale si alte masini si utilake agricole.
 • Autogredere, macarale, buldo-escavatoare, escavatoare, betoniere fixe si mobile, schele, incarcatoare frontale, grupuri electrogene, picamere, masini de salubrizare.
 • Cilindru compactor, vibro-compactor, masini de taiat asfalt, masini de prelucrat asfalt, etc.

Adresa: Sos. Vizirului , Nr. 83, Braila  (Sos. Braila - Slobozia, Km. 5)
Telefon: +40239.685805
Fax: +40239.681470
Customer Support:
Phone: 1-800-800-4567
Fax:  1 (212) 661 0001
Project Managers:
Phone: 1-800-800-4567
Fax: 1 (212) 661 0001

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.