24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

Xbox Braila

Pasionatii de jocuri pe calculator au acum la dispozitie un atelier de reparatii modern dotat cu tot ce este nesecar pentru a repara console de jocuri inclusiv console Xbox 360. Deschis de curand, Service-ul RepSoft se bucura de un mare succes in randul tinerilor braileni detinatori de console de jocuri.

Va petreceti timpul liber cu o consola de jocuri Nintendo, Playstation, Xbox, Wii, PSP sau PS3 dar acum nu mai puteti deoarece consola preferata are probleme tehnice si nu mai functioneaza asa cum ati dori? Cel mai probabil sunteti in cautarea unui service competent de reparatii console jocuri. Ar trebui sa va bucurati!

Impatimitii de jocuri fantasy, celor de lupte sau cu masini ca Assassin’s Creed, Mortal Kombat, NFS Hot Pursuit, Gears of War, Call of Duty sau Battlefield care au probleme tehnice cu consola de jocuri pot apela cu uncredere la firma RepSoft IT Braila. Plasata pe Calea Galati intre b-dele Al.I. Cuza si Independentei RepSoft este unica in Braila prin prisma multitudinii serviciilor oferite.

RepSoft Braila va ofera o gama completa de servicii de reparatii pentru orice model de consola de jocuri XBOX, PS3, PSP, Nintendo inclusiv Wii si Playstation. Pentru detalii nu ezitati sa ne vizitati sau sa ne sunati la 0239629035!

Mai multe detalii si informaţii se gasesc pe site-ul oficial www.repsoft.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/repsoftit.


Url: http://www.repsoft.ro


E-mail: service@repsoft.ro


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.