24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Servicii Galati

Transroute Expedition transport marfuri generale

Transroute Expedition este o companie cu capital integral privat, casa de expeditii pentru transport de marfa pe trasee rutiere, transport intern si international atat import cat si export si tranzit, dar si transport de marfa pe rute speciale, cum sunt transporturile pe rute maritime si fluviale
   Societatea a fost infiintata cu scopul precis de a deveni una dintre companiile de top pe piata transporturilor de marfa din Romania, avand drept obiectiv furnizarea unei game variate de servicii de transport intr-o maniera profesionala, oferite cu promptitudine si adaptate in permanenta cerintelor clientilor. Transroute Expedition va poate oferi cele mai eficiente solutii de transport de marfa, atat in intreaga Europa, cat si in Asia, precum si servicii de transport pe teritoriul Romaniei.

Transport rutier intern si international
Transport maritim si fluvial
Transport servicii

Furnizarea unei game largi de servicii de transport, prompte si sigure. Stabilim si dezvoltam relatii de lunga durata cu partenerii nostri, bazate pe incredere si sprijin reciproc.
Oferim clientilor solutii eficiente de transport din punct de vedere al costurilor. Ne bazam pe lucrul in echipa, pe o politica deschisa in privinta costurilor orientata catre satisfacerea cerintelor clientului.
Imbunatatirea constanta a calitatii serviciilor oferite, prin implementarea de metode de lucru si rutina in activitatile zilnice. Tintim excelenta, prin stabilirea clara a prioritatilor. prin implementarea de metode de lucru si rutina in activitatile zilnice. Tintim excelenta, prin stabilirea clara a prioritatilor.

Casa de expeditii. Transport marfa international si intern. Transport agabaritic greu, special si cu cisterne. Transport maritim si fluvial.

Adresa: Str. Dogariei, Nr. 110, Galati, Romania
Tel: +40 236 46 12 83
Mobile: +40 743 46 71 30 / +40 732 74 25 75
E-mail: office@transroute.roUrl: www.forumbraila.ro/Servicii+Galati-p3-38-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.