24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Zainea Com Serv Braila

Zainea Com Serv Braila este specializata in dezvoltarea si implementarea aplicatiilor softare financiar contabile si de personal dedicate institutiilor publice, fiind preocupata permanent de asistarea activa a clientilor si anticiparea necesitatilor acestora. In centrul preocuparilor firmei sta interesul pentru satisfacerea asteptarilor clientilor cu produse si servicii de inalta calitate.
 •      Aplicatia software ZBUGET C/S este o solutie integrata moderna care este proiectata sa asigure functionarea in conformitate cu legislatia din Romania, permitand gestionarea datelor de evidenta financiar-contabila si bugetara din administratia publica centrala si locala la un nivel scazut al costurilor de implementare.
 •     Aplicatia software ZPERSONAL C/S este o solutie integrata moderna care este proiectata sa asigure functionarea in conformitate cu legislatia din Romania, specifica domeniului personal-salariazare din domeniul bugetar, asigurand gestionarea resurselor umane si permitand implementarea fluxurilor informationale si proceselor specifice activitatii de evidenta salariala.

Zainea Com Serv Braila

Adresa: Str. Mihai Bravu, nr. 177, Braila, cod postal 810522
Telefon: 0743103227
Tel / Fax: 0239 678907
Tel / Fax:
0339 105705
E-mail: zcs.contabilitate@gmail.com
              zcs.personal@gmail.com

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.