24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

TehnoConsulting Braila

TehnoConsulting Braila, ofera servicii in domeniul comertului international de echipamente industriale pentru metalurgie, petrochimie, industriile energetica, a cimentului, constructii de masini si navale.
Compania si-a inceput activitatea ca birou de consultanta tehnica si comerciala.
   In perioada urmatoare, TehnoConsulting s-a specializat in exportul de produse industriale in tari precum Austria, Germania, Belgia, Olanda, etc.
TehnoConsulting furnizeaza servicii in domeniul comertului intracomunitar si al comertului international de echipamente industriale pentru:
 • metalurgie
 • industria constructiilor de masini
 • industria petrochimica
 • industria energetica
 • industria cimentului
 • industria navala
Prin specialistii sai de inalta calificare, TehnoConsulting selectioneaza producatorul calificat pentru proiectele clientilor externi si intocmeste rapoarte de stadiu de executie acoperind toate etapele procesului de fabricatie: aprovizionare cu materiale, forjare, turnare, operatii de sudura, prelucrare mecanica, montaj, control de calitate.

Adresa:
Str. Hipodrom nr. 11 C8/18 ; Braila
Telefon/Fax: +40 239 674650;  +40 239 691098;   +40 339 401212
E-mail:  office@tehnoc.ro;    tradedeals@tehnoc.ro
 

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.