24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Agricultura

Acs Product Braila bors tarate grau

Acs Product Braila produce Borsul "SPIC" este obtinut prin metoda traditionala de fermentatie lactica a taratelor de grau , fara aditivi, conservanti sau alte adaosuri , fiind probabil singurul bors 100 % natural. Borsul  “SPIC " este un produs apreciat pentru calitate , prezentare si seriozitatea producatorului .
    Calitatea este atestata de certificate de calitate.
    Transportul si depozitarea se face in navete personalizate si dispunem de mijloace de transport pentru asigurarea ritmicitatii aprovizionarii, in functie de vanzari.
    In prezent desfacerea se face atat prin reteaua proprie de distributie, cat si prin distribuitori locali, cu perspectiva extinderii si in alte zone din tara.
   Aria de acoperire:Braila , Galati, Focsani, Tulcea, Constanta, Slobozia, Calarasi, Ploiesti si Bucuresti

Adresa: Sos. Buzaului, nr. 9, Brăila
Telefon: 0239-624200
Fax: 0239-624200
E-mail: office@bors-spic.ro

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.