24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Sanatate Galati

Cabinet de Psihoterapie Lucretia Preda

Cabinet de Psihoterapie - Lucretia Preda

CE VOI FACE PENTRU TINE?
    Prima datorie a mea, in calitate de terapeut, este de a te asculta. De aceea, sa nu te surprinda daca, uneori, voi pastra tacerea! Cu toate acestea, voi interveni ori de cate ori va fi nevoie, iti voi adresa intrebari, voi solicita clarificari, te voi invita sa vorbesti despre aspectele istoriei tale personale sau te voi incuraja sa-ti exprimi emotiile.

DE CE SA TE ADRESEZI?
   Atunci cand ne confruntam cu dificultati psihologice, reactia fireasca a fiecaruia dintre noi este de a vorbi cu cei din jurul nostru si, intr-adevar, acest lucru poate fi de mare ajutor. Pe de alta parte, insa, exista riscul ca, expunandu-ne slabiciunile, sa provocam alte destabilizari cum ar fi, de exemplu, pierderea respectului celorlalti, fapt care poate pune in pericol echilibrul personal.
    De asemenea, se intampla, in mod frecvent, ca emotiile foarte dureroase sa fie suprimate, reprimate, "ingropate" adanc in noi, devenind toxice, odata cu trecerea anilor. Astfel, interviurile pe parcursul sedintelor de terapie nu seamana, nici pe departe, cu cele dintr-o conversatie obisnuita, tocmai pentru faptul ca acestea se refera, in principal, la subiecte dificile sau imposibil de abordat in afara cabinetului de psihoterapie.
    Terapeutul este pregatit, prin formarea sa profesionala, sa asculte fiecare cuvant, chiar si pe cele mai deranjante. Este important si necesar ca relatia cu terapeutul sa fie exclusiv profesionala si toate discutiile sa nu depaseasca spatiul cabinetului. Misiunea terapeutului este a a lucra cu "materialul" pe care il aduce pacientul in terapie (cuvantul) pentru a-l ajuta sa elibereze emotiile negative, nocive, si sa descopere, dincolo de semnificatiile dificultatilor cu care se confrunta, si solutiile la acestea.
PROBLEME ABORDATE IN CABINETUL DE PSIHOTERAPIE:
ABUZ
ANXIETATE
ATAC DE PANICA
DEPRESIE
DEPENDENTE
DEZVOLTARE PERSONALA
DOLIU PIERDERE
DISFUNCTII SEXUALE
FOBII
MANAGEMENTUL STRESULUI
MANAGEMENTUL FURIEI
STRES POST-TRAUMATIC
STIMA DE SINE SCAZUTA
TULBURARI DE SOMN
TULBURARI DE PERSONALITATE
TULBURARE OBSESIV-COMPULSIVA
TULBURARI ALIMENTARE

Adresa:     PSIHOTERAPIE: Str. Traian, Nr. 87, Bl. B-3-A, interfon 17; EVALUARE / TESTARE: Str. Traian nr 95, Bl. A-5, parter; REPERE: Starea Civila si Baia Comunala
Telefon:     0740.226.826 / 0766.376.469
Fax:     0236.469.696

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.