24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Sanatate Galati

Chirodent Galati Cabinet stomatologic

Chirodent din Galati Cabinetul stomatologic va ofera servicii de chirurgie si implantologie dentara pe langa celelalte manopere de stomatologie generala (protetica, endodontie, cosmetica dentara si profilaxie), asigurand astfel servicii stomatologice complete pacientilor nostri.
     Avand o experienta de peste 7 ani in chirurgie dentara efectuam manopere de inserarea a implanturilor dentare, extractie molari inclusi, chirurgie parodontala, rezectii apicale, chistectomii, premolarizari, regularizari de creasta si altele.
   Utilizand anestezice de cea mai buna calitate administrate local tratamentele sunt efectuate cu un disconfort minim pentru pacient.
     Pentru programari sau alte informatii ne puteti contacta la numerele de telefon afisate sau prin email.

Adresa: Micro17, Str. Barbosi, Nr. 29, Bl. R, Galati
Cabinetul este situat la 100m de piata Micro17 si Biserica Sf. Ilie spre Tiglina3, pe partea cu piata si are in fata o parcare cu 25 de locuri. !Vezi harta! Cu Maxi-taxi coborati la restaurantul Cina.
Telefoane:
    Fix: 0236 479 980
    Mobil: 0746 03 44 33
Email: magdatrif@chirodent.ro

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.