24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Sanatate Galati

Ceradent Galati clinica dentara

Ceradent Galati este o societate, infiintata in anul 1996, avand in prezent peste 50 de angajati. Activitatea consta in prevenirea si tratarea afectiunilor dentare. Personalul societatii este calificat la cel mai inalt nivel din domeniu: 13 medici, 15 asistente, 4 tehnicieni dentari.
    Este dotat cu o sectie de radiologie, fotolii stomatologice de ultima generatie ce ii confera pacientului relaxarea dorita, iar doctorului precizie si tehnica de lucru convenabila realizarii interventiilor stomatologice la cel mai inalt nivel.    
     Ceradent Galati isi desfasoara activitatea in 2 orase, Galati si Braila, insumand 2 clinici stomatologice, 2 cabinete dentare avand pana in prezent peste 10000 de pacienti, executand manopere de la profilaxie dentara, restaurari dentare, protetica dentara, pana la implanturi dentare.
In laboratorul propriu lucrarile sunt executate in timp foarte scurt. Iar in regim de urgenta in maxim 48 ore.
  Stomatologie terapeutica : stomatologie restaurativa; endodontie; parodontologie; detartraj cu ultrasunet; albirea dintilor; bijuterii dentare; restaurare coronara dentara cu pivot surub intraradicular.
    Stomatologie chirurgicala : extractii dentare; extractii de radacini; rezectii apicale; implanturi dentare.
      Pedodontie: afectiuni dentare si complicatiile lor la copii; anomalii dentare la copii.
       Ortodontie moderna: sistem fix BRACKETS.    
Lucrari metalo-ceramice, metalo-acrilat;
Proteze: -partial mobilizabile acrilice; -partial mobilizabile scheletate; -partial mobilizabile VALPLAST;
-proteze totale.

Adresa: Str. Universitatii nr. 37; Galati.
Telefon/Fax: (004) 0236 311778
Email: office@ceradent.ro

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.