24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

Cinema City Braila cinematografe multiplex

Cinema City Braila, cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Est, a deschis pe 8 aprilie cel mai mare cinema multiplex din sud-estul ţării în cadrul Promenada Mall Brăila.
     Cu o capacitate totală de 1.724 de locuri şi 10 săli dintre care cinci săli digitale destinate proiecţiilor 3D, Cinema City Brăila este al 10-lea multiplex pe care reţeaua internaţională de cinematografe îl deschide în România din 2007.
    Multiplexul oferă tehnologie de ultimă generaţie într-un mediu premium, prin săli de cinema confortabile, dotate cu cele mai moderne echipamente, folosind renumitele proiectoare Kinoton şi Christie şi sunetul Dolby Digital Surround.

Spectatorii vor beneficia şi de un bufet de unde pot cumpăra gustări şi băuturi răcoritoare.

Programul Cinema City Brăila este următorul:
Vineri: 13.00 - 22.30 (ora de începere a ultimului spectacol)
Sâmbătă – Duminică: 11.00 - 22.30 (ora de începere a ultimului spectacol)
Luni – Joi: 13.00 - 22.30 (ora de începere a ultimului spectacol)

Adresa: Com Chiscani, sat Varsatura, Str. Principala, nr. 4, Braila
Telefon: 0239606767

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.