24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Vanzari Galati

Decovil comercializarea mobilierului usi marca Pinum

Decovil este denumirea unuri grup de firme din Galati care, prin analogie cu semnificatia numelui, construieste permanent, incepand cu anul 1994, punti de legatura intre dorintele si asteptarile clientilor sai si transpunerea lor in realitate.
  Cu ajutorul experientei acumulate, suntem capabili sa va oferim o solutie integrata compusa din :
- constructia de case pe structura usoara din lemn stratificat
- furnizarea materialelor necesare finisajelor in constructii, a ceramicii si obiectelor sanitare
- productia tamplariei de aluminiu
- amenajari interioare
- ambientarea cu mobilier si decoratiuni a spatiilor de casa si birou
   Punct de plecare al activitatilor desfasurate initial de DECOVIL, lucrarile de amenajari interioare executate au contribuit din plin la realizarea unui renume de profesionisti pe piata de profil din Galati si nu numai.
   O trecere in revista a proiectelor noastre de amenajare interioara te va familiariza cu stilul nostru de lucru. Fiecare proiect a fost gandit in functie de necesitatile si dorintele clientului, dar si de posibilitatile sale financiare. Experienta, profesionalismul , dar si conceptia originala, creativitatea si imaginatia isi pun amprenta asupra lucrarilor realizate de-a lungul timpului.

Adresa: Str. Stefan cel Mare, nr. 2, Galati
Telefon: 0374 200 224; 0374 200 225
Fax: 0374 200 225
E-mail: mexgl@decovil.ro; amenajari@decovil.ro

Url: www.forumbraila.ro/Vanzari+Galati-p3-39-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.