24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Vanzari Galati

Helios Security comercializeaza sisteme de securitate

Sub numele si brandul HELIOS SECURITY regasiti aceeasi echipa experimentata de la HELIOS care, inca din anul 1993 aduce noutati si profesionalism in domeniul securitatii in Romania.
     Servicii oferite : distributia si comercializarea produselor pentru sisteme de securitate antiefractie, antiincendiu, pontaj , automatizari pentru cladiri, control acces, supraveghere video, interfonie industriala, sisteme de comunicatii. proiectare si consultanta pentru lucrari de specialitate in domeniile mentionate mai sus lucrari de instalare, montaj , programare si punere in functiune sisteme. Servicii de integrare service, garantie si post garantie
Companii si produse distribuite:
INIM
VIDEOSEC
LONGSE
STENTOFON 
CDVI
PROTEGE
PERCO
SPICA
PULSAR
      Dorim sa adaugam valoare serviciilor oferite prin noutati proaspete, iar eforturile noastre sa fie reflectate in multumirea si succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru precum si a clientilor nostri, prin prezentari si seminarii periodice sau la cerere. Garantam raspunsuri prompte la solicitarile dumneavoastra.
Pentru detalii privind echipamentele reprezentate , specialistii nostri va stau la dispozitie , pentru a va oferi solutii profesioniste , fiabile si economice.
Experienta noastra de peste 15 ani porneste de la sisteme mici, nepretentioase pana la solutii avansate de integrare, aplicatii complexe acoperind diverse domenii.

Address: Str. Traian, nr. 176, Galati
E-mail:     galati@helios.ro   
Telefon:     0040-(0)236-414321
Fax:     0040-(0)236-414323


Url: www.forumbraila.ro/Vanzari+Galati-p3-39-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.