24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Vanzari Galati

Giuly Leather piele prelucrata Italia

Giuly Leather S.R.L Galati, compania noastra este localizata in Galati, importator direct de piele naturala de calitate prelucrata in italia.
    Societatea noastra vinde en-gross si en-detail piele de bovina, vitel, capra pentru confectii, imbracaminte, incaltaminte, marochinarie si tapiterie.
     Dispunem de o gama larga de articole pentru toate gusturile.
    Pielea este certificata fiind prelucrata cu produse a norma europeana fara chimicale daunatoare sanatatii si pielei umane.
    Oferim clientilor nostri posibilitatea de a testa calitatea si tinuta pielei noatre prin probe inainte de a comanda articolul dorit.
    Avem la dispozitie un laborator unde putem efectua probele necesare de aceea putem sa executam comenzi si cu monstrele clientului.
Giuly Leather detine si produse chimice pentru finisajul pielei, pentru tabacarii, pentru intretinerea pielei.

DE BOVINA PENTRU:
    incaltaminte
    imbracaminte
    marochinarie
    tapiterie

DE VITEL PENTRU:
    incaltaminte
    marochinarie

DE CAPRA PENTRU:
    incaltaminte
    imbracaminte
    marochinarie.

Adresa: Str.Columb nr. 38 - colt cu Eminescu (fostul Lineliv) Localitate: Galati
Telefon/Fax: 0236.496.161
Mobil: 0743.385.441 - 0727.494.380
E-mail: giulyleather@gmail.com
 


Url: www.forumbraila.ro/Vanzari+Galati-p3-39-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.