24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Agricultura Galati

EcoPlant Galati Magazinul Agricol

EcoPlant Galati este o societate comerciala specializata in oferirea de solutii profesionale pentru agricultura.
      Produsele pe care le comercializam sunt: erbicide, insecticide si fungicide pentru protectia plantelor din cultura mare, cultura cartofului, pomicultura, viticultura si legumicultura, ingrasaminte si seminte pentru cultura mare.
      EcoPlant Galati comercializeaza prin magazinul agricol produse ale celor mai importanti furnizori nationali si internationali si garanteaza pentru calitatea si originea produselor comercializate.
    De asemenea oferim clientilor nostri consultanta agricola gratuita si conditii contractuale flexibile pentru a le sustine activitatea si a le asigura succesul.

    Erbicide
    Insecticide
    Fungicide
    Seminte
    Tratament seminte
    Ingrasaminte
    Aditivi furajeri Pioneer
    Sisteme de irigatie
    Sere si Solarii
    Arbusti Fructiferi
    Pomi Fructiferi

Livram in judetele Galati, Braila, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Buzau, Ialomita, Constanta, Iasi si Bacau precum si in alte zone prin Fan Courier.

Adresa: EcoPlant Galati;  Bravilor nr 49, Galati
Telefon:  0723140341
Fax: 0236418060
E-mail: office@ecoplantgalati.ro
              stefanica.salmen@ecoplantgalati.ro

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.