24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Agricultura Galati

Master Lux Galati vanzari tractoare Belarus

Master Lux Galati : Profesionalism, dinamism, eficienta!
Cine suntem? Fondata in anul 2006, compania isi propune sa vina in ajutorul fermierilor prin oferirea unei game largi de produse destinate realizarii unei agriculturi performante, precum si o serie de utilaje din domeniile forestier si municipal.
 Unde ne gasiti? La Galati, Iasi si Arad. Specialistii nostri sunt oricand pregatiti sa ofere solutii la intrebarile dumneavostra.
Ce oferim? Consultanta tehnica si financiara, solutii rapide si avantajoase economic, calitate si servicii post-vanzare impecabile. Acesta este rolul celor aproximativ 40 de persoane din organizatia noastra.
Filozofia noastra in ceea ce priveste comertul cu tractoare si utilaje agricole consta in ofertarea catre clientii nostrii a unei game cat mai variate de produse si servicii.
Societatea noastra ofera mai mult decat o simpla relatie de afaceri, cautam sa gasim intotdeauna cele mai avantajoase solutii impreuna.
Asigurarea cu piese de schimb si asigurarea service-lui, sunt doua parti inseparabile ale serviciilor post-vanzare asigurate de societatea noastra.

Piese de schimb & accesorii (Belarus, Pronar)
Tel: 0747 121 912
Uleiuri & anvelope
Tel: 0746 028 966
Service
Tel: 0756 092 991Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.