24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Agricultura Galati

Urban Green Developers servicii de amenajari peisagistice

Urban Green Developers cu sediul in Galati este o companie infiintata in 2007 ce are ca domeniu principal de activitate amenajarea si intretinerea spatiilor verzi.
       Suntem o echipa tanara cu o experienta castigata in tari cu renume in privinta grijii fata de natura (Anglia, Scotia), si dorim sa folosim aceasta experienta pentru a oferi clientilor solutii de amenajare mai bune, mai performante si mai viabile decat solutiile tipic romanesti.
       Noi va putem oferi solutii de amenajari peisagistice din toate stilurile (influentele) consacrate la nivel international:

    Cottage Garden
    Mediterranean Garden
    Dry Garden
    Naturalistic Garden
    Formal Garden
    Water Garden
    Woodland Garden
    Harvest Garden
    Alpine Garden
    Japanese Garden
    Tropical Garden
    Costal Garden
    English Garden
    Urban Garden
    White Garden

    Tehnologia si utilajele folosite sunt foarte moderne si au grija de mediul inconjurator, si în acelasi timp ne ofera performanta si timp de executie redus. Toate propunerile prezentate clientilor sunt realizate folosind aplicatii software 2D si 3D de ultima generatie.

Adresa: Strada Calugareni Nr. 25, Bl. T3, Ap. 10, Galati
Telefon: 0740.632.975
Email: office@ugd.ro


Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.