24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

Hervis Sports Braila magazin echipament sportiv

Hervis Sports Braila cel mai nou trend in materie de schi, ciclism, inot, atletism, snowboard, alpinism, sporturi de echipa, fitness si bodybuilding, cu peste 30.000 de produse si cele mai cunoscute branduri – adidas, Nike, Puma, Columbia, Mammut, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic etc.

La HERVIS SPORTS ai cel mai mare sortiment de imbracaminte, incaltaminte si echipament sportiv in traditie austriaca si dupa 30 de ani de experienta in sport. Acum in Braila, Oradea, Bucuresti, Cluj, Targu Mures si Sibiu.

La noi regasesti pasiunea in fiecare sport!


Hervis Braila
Adresa: Promenada Mall
Str. Principala 4B, sat Varsatura, com 817027 Chiscani jud Braila
Telefon: +40 239 65 2535;   Fax: +40 239 65 2537
E-mail: office@hervis-sports.ro

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.