24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

Magazin Optica Malaga Braila

Optica Malaga Braila - Optica Express

Te-ai gandit vreodata… Cum ar fi sa poti privi lumea cu alti ochi? Sau ti-ai dorit sa fii privit cu alti ochi? Ai vrut sa poti intalni aceste provocari cu stil si clasa?

     Optica Malaga iti ofera o viziune noua, un orizont plin de detaliile pe care pana acum nu ai putut sa le observi. Inca din 1992 incercam sa-ti imbunatatim vederea, sa te ajutam sa remarci mai bine tot ceea ce te inconjoara.    
   Profesionistii nostri te asista in alegerile pe care le faci, punandu-ti la dispozitie ultimele tehnologii si cele mai noi, sofisticate sau cool modele de ochelari. Ne gasesti usor, stim sa-ti fim de ajutor, iar asta ne face indispensabili.
    In anul 2003 am inceput dezvoltarea unui al doilea lant de magazine, Optica Express, a carui caracteristica principala este rapiditatea predarii comenzilor.
    Vino sa vizitezi magazinele noastre din Bucuresti, Craiova si Braila (Optica Malaga) sau in Galeriile Comerciale ale hipermarketurilor Carrefour si Auchan, din orasele: Bucuresti, Brasov si Ploiesti.

Adresa: Str. G-ral Eremia Grigorescu, Nr.1
Tel: 0239 / 612.937

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.