24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Agricultura

Miaghi Impex Braila utilaje piese agricole

Miaghi Impex are sediul in Braila. Ea a fost infiintata in anul 2005 si are ca principal obiect de activitate - importul si producerea de utilaje si piese agricole, fiind dealler-ul celor mai mari producatori de utilaje si piese agricole din Ukraina, Rusia, Bielorus.
    Suntem cu totii constienti de actuala situatie in care se afla in prezent agricultura in tarile din Estul Europei. Tinta noastra este de a veni in sprijinul agriculturii din Romania cu tehnologii si utilaje la nivel de standarde europene, fiind astfel de un real ajutor celor pentru care agricultura este in acelasi timp, pasiune, mod de viata si afacere!
Aici, puteti gasi o gama larga de piese de schimb pentru masini si utilaje agricole.SC MIAGHI IMPEX SRL asigura, prin magazinul propriu sau la comanda, piese de schimb direct de la fabricile producatoare, la preturi de distribuitor autorizat. Produsele sunt insotite de certificate de garantie si se adreseaza atat firmelor de profil agricol cu mare potential economic si financiar cat si producatorilor agricoli individuali.

Adresa: Str. Mioritei, Nr.4, Bl. H, Ap. 2 parter, Braila
Tel./Fax.: +40 339 401 419 / +40 339 401 420
                 +40 729 107 913 / +40 729 107 923
E-mail: miaghi7@yahoo.com
 


Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.