24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

Miss Befany Braila

 Miss Befany Braila urmarind tendintele noi din moda stilistii nostri va vor sfatui in alegerea si crearea rochiei visate, punand accent pe calitatile si personalitatea dumneavoastra.
       Lucram cu materiale bine alese si de o calitate exceptionala, broderii manuale,tafta de matase,saten sidefat, voal, organdie, tulle brodat, santung, toate bine imbinate cu perle si cristale swarovski.
      In magazinul nostru veti gasi si accesoriile potrivite rochiei astfel incat tinuta dumneavoastra sa fie desavarsita.
      Suntem o echipa tanara, bine pregatita, inovatoare, deschisa la nou care cu rabdare si pricepere da viata celor mai rafinate rochii de mireasa ca tu sa fii unica in cea mai frumoasa zi din viata ta.

Adresa:
Str. 1 Dec1918, Nr 18, Braila,  (Linga Farmacia Sensiblu)
Telefon: 0040-339401187
E-mail: missbefany@gmail.com
             agathamariaj@gmail.com
             office@missbefany.ro

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.