24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

Otter Braila incaltaminte si accesorii

Otter Braila pentru ca fiecare om este unic si fiecare are stilul sau inconfundabil, Otter a reunit in magazinele sale marci cu renume international distincte ca stil si imagine din tari precum Italia, Spania, Olanda, Austria, Germania sau Anglia.
    Toate marcile existente in magazinele Otter multibrand respecta standardul de calitate pe care compania Otter Distribution il impune. Suntem mandri sa reprezentam marci ca Geox, Ara, Bronx, Clarks, Alfiere, Gabor, Manas, Pikolinos  sau  Cushe.
    Otter a crescut multumita clientilor sai si se consolideaza pe zi ce trece, oferind peste 1000 de modele de incaltaminte pe sezon si acoperind toate categoriile de varsta. Suntem alaturi de clienti nostri de la primi pasi si incercam sa le oferim calitatea, confortul, rafinamentul si diversitatea de care au nevoie zi de zi, pt a se adapta ocaziilor care apar si pentru a fi in permanenta in pas cu noile tendinte.

Otter - Un mix variat de forme si culori, o diversitate de modele cu acelasi numitor comun: calitate si stil

Adresa: Promenada Mall
Str. Principala 4B, sat Varsatura, com 817027 Chiscani jud Braila
Tel: 0730 711 299, 0239 65 29  79
E-mail: otterbraila@otter.ro


Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.