24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

Prozium Braila

Prozium Braila, vinde si distribuie faimoasele carti de joc de calitate exceptionala marca BICYCLE si BEE, produse ale companiei United States Playing Card Company.
Aici puteti gasi cele mai variate tipuri de carti de joc de calitate mult superioara fata de ce se gaseste in librarii si trucuri cu carti de joc insotite de instructiuni de utilizare detaliate.
Invatati magia cu carti de joc vizionand DVD-urile Street Magic sau Army of 52 de la Ellusionist ! Tot aici puteti gasi si toate accesoriile de care aveti nevoie pentru trucuri.
Avem si jetoane de poker de tip cazinou impreuna cu diverse accesorii pentru poker.
Pentru oferta noastra completa navigati folosind linkurile din partea stanga a ecranului.
CARTI DE JOC TRUCURI
 • Carti pentru trucuri
 • Accesorii pentru trucuri
 • Trucuri
 • DVD/Carti
ACCESORII

Telefon: 0318023486
E-mail : comenzi@cartidejoc.ro
               proziumsrl@yahoo.com


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.