24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

Reserved Braila imbracaminte si accesorii

Reserved Braila este un brand de imbracaminte si accesorii destinate intregii familii si ale carui colectii pentru femei, barbati si copii sunt disponibile in peste 200 de magazine din 12 tari.
    Prezent pe piata romaneasca din 2008, RESERVED ofera produse de calitate, in ton cu ultimele tendinte, la preturi rezonabile.
    Brandul Reserved s-a nascut in Polonia iar politica de expansiune a afacerii a fost una temerara. La scurt timp de la inregistrarea succesului in Polonia, Reserved si-a deschis primul magazin peste hotare, in Talinin, in anul 2002.
    Echipa de designeri Reserved este formata din membri de diverse nationalitati, asigurandu-se astfel o abordare cosmopolita si originala a tesaturilor.
    Oferta Reserved include linii vestimentare pentru femei, barbati si copii, o gama variata de accesorii, precum si o linie de lenjerie intima. Dincolo de croielile moderne si de influentele avangardiste, colectiile propuse de Reserved se remarca prin calitatea materialelor folosite si a preturilor potrivite pietei romanesti.
    In prezent, Reserved numara peste 200 de magazine in peste 10 tari din Europa Centrala si de Est, iar numarul lor este in continua crestere ca urmare a politicii de expansiune.

Adresa: Promenada Mall
European Retail Park Braila
Com. Chiscani 4B, Braila

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.