24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Politicieni / UNPR

Sergiu Diacomatu Ionut

L-am incadrat pe Sergiu Diacomatu la UNPR, desi foarte bine il puteam incadra la PDL, datorita celor de mai jos. Nu am gasit niciun CV, in schimb am gasit 2 declaratii de avere si o declaratie de interese, completate de Sergiu Diacomatu.

Atentie ! Daca doresti sa iti publici CV-ul pe siteul nostru click aici

Cateva articole mai mult sau mai putin recente despre Diacomatu Sergiu:

 • De unde aveţi atâţia bani, pentru toate activităţile din cadrul fundaţiei, se vehiculează sume imense?

“Nu există sume imense, există lucruri normale pe care le poţi face cu foarte puţini bani şi pe care mulţi nu le înţeleg. Se pot face lucruri bune şi frumoase cu foarte puţini bani, să vorbeşti cu 30 de tineri să-i convingi să iasă într-o zi la reabilitarea cimitirului eroilor, te costă probabil 200 de lei şi 20 de sticle de apă. Asta nu înseamnă nimic, lucru pe care alţii nu le-au făcut în 20 de ani. Sumele nu sunt atât de imense, în proporţie de 95 la sută, nu sunt banii lui Diacomatu. Diacomatu este pur şi simplu un om care stă în faţă. Restul banilor, sunt bani veniţi, sunt publici, va exista un raport al Curţii de Conturi, va fi postat pe site, şi fară niciun fel de ascunziş, fără niciun fel de suspiciune. Avem şi sponsori. Nu are nicio legătură cu lumea politică”.

sursa: arcasu

 • Legatura dintre Sergiu Diacomatu, PDL si familia Radulescu (lapte corn, electrica, etc)

Dumitriu, care-a ieşit şi el cu o dezvăluire şoc: înainte de a-şi lua zborul la Bucureşti, Sergiu Diacomatu, preşedintele Fundaţiei "Fiii Brăilei", cel care-ar fi responsabil de editarea pliantului incriminator, a mâncat tot din mâna lui Rădulescu. Mai mult decât atât, o simplă căutare pe Google dezvăluie că Diacomatu, ieşit jurist din fabrica de diplome a Facultăţii "Spiru Haret" Constanţa a ocupat acest post şi la Electrica SA, nu numai la firma particulară a seniorului Rădulescu. Cum a ajuns tocmai Sergiu Diacomatu să ocupe un astfel de post din atâţia absolvenţi de drept la facultăţi de stat? PCR este răspunsul şi relaţia familiilor Rădulescu şi Diacomatu de dinainte de '89. Altă explicaţie logică n-am găsit. Şi-atunci, despre ce vorbim? Despre COOPERATIVE, la plural, nu la singular, aşa că nu mai încercaţi să ne prostiţi, că ne-am săturat de voi!

 • ONG-istul Diacomatu - de mână cu UNPR-istul Cibu la negocierile cu PDL

Luaţi la sigur, PDL-iştii au recunoscut că, la negocierile cu UNPR, din partea partidului s-au prezentat Cibu şi Diacomatu, asta deşi, teoretic şi la nivel declarativ, Diacomatu nu este implicat în viaţa politică. Avem un protocol de colaborare cu UNPR”, a recunoscut Sergiu Diacomatu.
sursa: obiectivbr

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.