24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Politicieni / UNPR

Voucher pentru tinerii casatoriti

In 2010, in febra masurilor de austeritate, Guvernul Romaniei a taiat sprijinul financiar acordat tinerilor aflati la prima casatorie, in valoare de 200 de euro.

Desi era un real ajutor pentru tinerii aflati la inceput de drum, nici dupa mai bine de 2 ani de la sistarea acestuia, ajutorul nu a fost reintrodus.
Cosmin Razmerita, consilier judetean UNPR, vine cu o propunere, cel putin interesanta, ce poate fi aplicata la nivel local, pentru a ii sprijini pe proaspetii casatoriti si pentru a da un imbold, absolute necesar, turismului brailean.

Propunerea prevede ca tinerii, aflati pentru prima data in fata ofiterului starii civile, sa primeasca din partea autoritatilor locale, un voucher in valoare de 800 RON, pe care acestia sa il foloseasca pentru a-si petrece cateva zile in pensiunile din judetul Braila.

Masura, in afara faptului ca este una compensatorie, ar incuraja si dezvoltarea turismului in judet, dar si cunoasterea de catre tineri a culturii, traditiilor, istoriei si spatiului brailean.
Vocher-ul ar urma sa fie valabil pe o perioada de cel mult 30 de zile, putand fi folosit la toate pensiunile din judetul Braila.

Cosmin Razmerita precizeaza ca una dintre destinatiile turistice extreme de apreciate la nivel national, dar parca uitata la Braila, este Balta Mica a Brailei, supranumita si “a doua Delta a Romaniei”.

Cu o accesibilitate in zona mult mai buna decat cea din Delta Dunarii, cu spatii de cazare primitoare si cu povesti mai mult decat interesante, Balta Mica a Brailei poate fi, fara indoiala, o destinatie de succesc pentru tinerii casatoriti braileni.

Cosmin RAZMERITA
Consilier judetean UNPR
Presedinte Organizatia de Tineret UNPRAsteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.