24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Vanzari Galati

Semnal usi interior import Germania

Semnal Galati unic distribuitor Grauthoff pentru Galati, Braila, Vaslui, Vrancea, Bacau - Asiguram livrare transport si montaj.
     Usile interioare reprezinta astazi unul dintre cele mai importante alegeri in ceea ce inseamna un design interior reusit. O gama variata de peste 2400 de modele va asigura garantia ca produsele noastre pot armoniza usoc cu orice element de mobilier sau tamplarie deja existent in casa dvs. fie ca e vorba de parchet, ferestre sau mobila. Calitatea germana vine ca un argument in plus, finisajele produselor noastre, fiind gata sa raspunda celor mai exigente standarde de fiabilitate si securitate.
    Usile de interior sunt in mod sigur cel mai solicitat element de tamplarie a casei dvs. si tocmai de aceea, garniturile de etansare, ramforsarea metalica a tocului sau balamalele din teflon isi vor dovedi utilitatea timp indelungat. Stim ca detaliile conteaza si tocmai de aceea suntem ferm convinsi ca va putem oferi o oferta completa pentru usi de interior la un raport calitate/pret excelent.
    Usile din sticla, mai precis cristal securizat, reprezinta o noua tendinta pentru un design modern si practic, o gama ce ofera pe langa senzatia de lumina si spatiu, securitate si confort termic sau fonic, capitole la care rivalizeaza cu tamplaria din geam termopan.
     Rafinamentul,eleganta si precizia finisajelor reprezinta un standard greu de atins pe o piata intr-o continua expansiune cum este cea din Romania. Produsele importate de noi au certificate de calitate atestate international fiind comercializate pe piata Europeana si nu numai.

Adresa: Cartier:I.C Frimu Str. Basarabiei; Partier Bl.C15; Galati
Tel/Fax: 0236.478.181
Mobil: 0744.527.181


Url: www.forumbraila.ro/Vanzari+Galati-p3-39-1-1.htm


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.