24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Cabinete medicale

Cabinet de recuperare Fiziokinetica

Suntem o echipa de fiziokinetoterapeuti cu experienta, pasionati de ceea ce facem si dispusi oricand sa venim in ajutorul pacientilor nostri. Abordam planul de tratament tinand cont de particularitatile fiecarui pacient in parte. De aceea nu ne ocupam niciodata de mai multi pacienti in acelasi timp. Pentru persoane imobilizate sau pentru copiii cu varsta 0 - 4 ani, acordam servicii de recuperare la domiciliul pacientului, fara taxa de deplasare la domiciliu. Este in schimb necesara o programare telefonica la 0764000998 sau 0339732266.

Cu ce va putem ajuta:

Prin instituirea unor programe individualizate de kinetoterapie, fizioterapie, masaj medical, special adaptate nevoilor fiecarui pacient in parte, bine coordonate si atent monitorizate de catre personalul specializat al cabinetului, starea de sanatate se va putea imbunatati simtitor de mult. Toate aceste tratamente, delatfel, te vor ajuta sa iti mentii starea de sanatate, de echilibru fizic, cu alte cuvinte, te vor ajuta sa te mentii intr-o forma fizica excelenta.

Care sunt procedurile de tratament care se pot face la noi:

La cabinetul nostru se pot face urmatoarele proceduri de tratament: kinetoterapie (kinetoterapie profilactica, kinetoterapie posttraumatica, kinetoterapie postoperatorie, kinetoterapie pentru afectiuni, kinetoterapie spaciala), fizioterapie (curenti galvanici, curenti diadinamici, curenti TENS, curenti interferentiali, laserterapie), masaj (masaj terapeutic, masaj pentru nou nascuti, masaj pentru gravide, masaj pentru slabire, drenaj limfatic, masaj neuromuscular, masaj sportiv, masaj anticelulitic, masaj reflexoterapeutic). De cele mai multe ori, pentru un randament terapeutic mult crescut, utilizam conceptul de terapie combinata, adica folosirea mai multor proceduri pentru tratarea aceleiasi afectiuni. Pentru a veni si mai mult in ajutorul pacientilor, pachetele de terapii combinate contin gratuit monitorizarea tensiunii, a glicemiei sau acidului uric, o sedinta de EKG si de asemenea o consultatie - diagnosticare privind starea generala de sanatate.

Care sunt afectiunile pe care le tratam:

Pentru a va ajuta sa gasiti mai usor informatii despre o afectiune, le-am clasificat in functie de localizarea lor anatomica: afectiuni cap si gat, afectiuni membru superior, afectiuni spate si abdomen si afectiuni membru inferior. Daca doriti si alte detalii in legatura cu tratarea unei afectiuni, nu ezitati sa ne contactati. Oferim suport telefonic gratuit.

Ce fel de tratamente corporale efectuam:

Suntem bucurosi sa va facem viata mai frumoasa cu ajutorul tratamentelor de slabire si tonifiere, tratamentelor de detoxifiere si energizare, tratamentelor profilactice si  tratamentelor de detensionare si relaxare, a tratamentelor  de cosmetica faciala, sau cu ajutorul fitness-ului sub indrumarea unui kinetoterapeut. Unul din motivele pentru care aceste tratamente au o eficienta crescuta este folosirea aparatelor performante de fizioterapie si remodelare. Daca pana nu demult acestea erau folosite doar in recuperarea medicala, introducerea lor in domeniul remodelarii corporale, a detoxifierii si tonifierii organismului aduce noi beneficii pacientilor.

Cabinet Fiziokinetica - str. Dorobanti nr 435, Bl.A1, ap.1, Braila (intre str. Garii si str. Apollo)

Url: www.forumbraila.ro/Firme+Braila-p2-3-1-1.htm


E-mail: saga.consulting@yahoo.com


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.