24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Cabinete medicale

Montigen SRL Braila

Firma Montigen SRL Braila -produse medicale are ca obiect de activitate comertul cu produse medicale si farmaceutice.
    MONTIGEN pune la dispozitia clientilor nostri un portofoliu complet de produse cu utilizare pentru toate specializarile medicale: medicina de familie, medicina muncii, cardiologie, pediatrie, otorinolaringologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, explorari functionale cat si pentru laboratoarele de analize medicale.
     Furnizorii MONTIGEN sunt companii romanesti de marca cat si parteneri internationali de prestigiu din Belgia, Germania, Italia, Austria, Elvetia, Polonia, Japonia si China.

Gama de produse pe care o putem pune la dispozitia dumneavoastra este urmatoarea:
 • Consumabile medicale
 • Fire de sutura
 • Produse si aparatura medicala
 • Instrumentar medical
 • Mobilier medical
 • Stomatologie – Cabinet
 • Laborator

Montigen SRL Braila
Adresa:
Str. Rosiori,  Nr.1, Braila
Telefon/Fax: 031/415.56.23
Telefoane:     0737 510 507;   0737 510 508;    0737 510 509
E-mail: contact@montigen.ro

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.