24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Cabinete medicale

Medclas Trading Braila

Medclas Trading Braila distribuie si comercializeaza: consumabile, medicale , piese de schimb pentru echipamente medicale, aparatura medicala.
Ca firma, suntem pe piata consumabilelor si echipamentelor medicale din 2005 , ne-am dezvoltat permanent, extinzand gama produselor oferite, in prezent avand relatii de parteneriat durabile cu producatori din Italia, Germania, , Korea, Polonia, care ne-au acordat exclusivitatea comercializarii produselor lor in Romania.
Oferim consumabile, aparatura, instrumentar si produse medicale necesare unei dotari complete de cabinete, policlinici si spitale pentru principalele specialitati medicale: Medicina de Familie, Medicina Interna, Medicina Generala, Medicina Muncii, Cardiologie, Medicina de Urgenta, Endocrinologie, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Pediatrie, ORL, Radiologie, Fizioterapie-Recuperare, Pneumologie, Dermatologie, Chirurgie, Reumatologie, etc.
Aparatura medicala
 •     Electrocardiografe
 •     Electrocautere
 •     Spirometre
 •     Videoprintere
 •     Aspiratoare chirurgicale
 •     Nebulizatoare
Consumabile
 •     Hartie EKG-EEG-CTG
 •     Hartie videoprinter
 •     Hartie termo spirometrie
Pise bucale
Cabluri ekg

Adresa : Str.Golesti, nr.45 ,  Braila
Telefon : +40 239 623844
Fax : +40 239 623844
E-mail : office@medclas.ro

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.