24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Cabinete medicale

Diadent Impex asistenta medicala ambulatorie

Diadent Impex Braila desfasoara activitati de asistenta medicala ambulatorie.
Aceasta clasa include:
     - consultatii si tratamente efectuate de personal medical specializat in medicina generala sau alte specialitati (inclusiv chirurgie). Activitatile pot fi efectuate in spitale, clinici, policlinici, dispensare, cabinete medicale, care asigura tratamente ambulatorii.
Aceasta clasa include, de asemenea:
     - activitatile medicilor consultanti privati, din spitale, precum si activitatile exercitate in clinici, ca cele atasate intreprinderilor, scolilor, azilelor de batrani, sindicatelor si confederatiilor sindicale, dar si la domiciliul pacientilor.
Pacientii sunt, in general, internati ambulatoriu si pot fi indrumati de catre medicul generalist catre medicul specialist.
Judet:     Braila
Strada:   Scolilor Braila
Cod Postal: 810012
Telefon: 039617878

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.