24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Cabinete medicale

Farmacia Arnica medicamente produse naturiste

Farmacia  Arnica  este una dintre cele mai importante farmacii din Braila si face parte din societatea Arnica Impex alaturi de cele doua drogherii.

Avand un program permanent si un personal calificat, farmacia vine in intimpinarea d-voastra cu o mare diversitate de produse de calitate  la preturi dintre cele mai mici.

La cele doua Drogherii  se elibereza medicamente care nu necesita reteta, produse naturiste, orteze, produse ortopedice si  tehnico medicale ( incaltaminte Dr Batz, tensiometre, aparate aerosoli, aparate glicemie, ciorapi medicinali, corsete medicinale ), produse pentru sportivi si materiale informative pentru sanatate si frumusete.

Farmacia  Arnica
B-dul  Dorobantilor  470,Bl.39,Parter
810031 Brăila  
marianaghilinta@yahoo.com
tel.:0040239617952
fax:0040239617952
Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.