24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Cabinete medicale

Clinica Proctomed Braila

Clinica Proctomed Braila - echipa noastra, formata din apreciati medici in domeniu, evalueaza starea dumneavoastra de sanatate, oferindu-va cele mai bune solutii medicale existente, apreciate si aplicate in marile clinici din lume.
     Metodele neoperatorii, folosite in clinicile Proctomed, se desfasoara fara internarea pacientului, acesta putandu-si desfasura activitatile zilnice fara necesitatea unui concediu medical sau a repaosului la pat. Tehnicile abordate reprezinta o alternativa viabila, moderna, nedureroasa si eficienta la metodele operatorii clasice, folosind aparatura medicala de ultima generatie: coagulare in infrarosu, excizie cu unde de radiofrecventa, etc.
     Tratamentul pe care il oferim evita disconfortul si riscurile unei interventii chirurgicale si elimina neplacerile postoperatorii, care in cazul afectiunilor anorectale pot dura pana la 6 luni.
 FARA OPERATIE, cu o suferinta cat mai mica si fara stress anestezic, putem trata in clinicile noastre:

          boala hemoroidala;
          tromboza hemoroidala externa (trombectomie)
          excizia mariscelor hemoroidale;
          FISURI ANALE
          fistula perianala;
          excizia de polipi anali cu examen bioptic.

     Si alte afectiuni benigne, obtinand prin procedee de tratament neoperatorii, rezultate mai bune decat prin metodele clasice chirurgicale.
    Peste 60% dintre noi putem avea la un moment dat un discomfort in regiunea anala, in cele mai multe cazuri, acesta fiind atribuit bolii hemoroidale (durere anorectala, sangerare sau dificultati in evacuarea scaunului). Tratamentul cu unguente, alifii, supozitoare, bai de plante este administrat de cele mai multe ori si bine acceptat de pacienti, insa, rezultatele nu sunt intotdeauna satisfacatoare sau, daca se intampla asa, nu pentru mult timp, in orice caz, nu definitiv. Astfel de experiente suna familiare multora dintre noi. Se intampla ca rezultatele sa nu fie satisfacatoare pe de-o parte pentru ca boala hemoroidala NU SE VINDECA DE LA SINE, ea evoluand treptat, chiar silentios sub tratament medicamentos, dar si pentru faptul ca nu numai boala hemoroidala este responsabila de disconfortul in regiunea anala, un mare numar de alte afectiuni putandu-se dezvolta aici, cele mai multe benigne, dar cu tratament specific; si nu foarte rar – maligne.

Adresa: Str. Calea Calarasilor Nr. 15, parter, Braila, Braila
Telefon: (0239) 616 888
Fax: (0239) 616 888
Email: contact.br@proctomed.ro

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.